Aceste sisteme asigura un debit direct, dar au si o capacitate mare de filtrare, fiind potrivite pentru baruri, restaurante sau HoReCa. Sistemele profesionale se pot conecta la espressorul de cafea, la masina de gheata, sau la mai multe puncte de consum.
5 de produse in lista.Statie de osmoza inversa profesionala, de mare capacitate (~150 litri pe ora) cu 2 membrane de 500 GPD si pompa booster inclusa, ideala pentru restaurante, pub-uri si cafenele. Se poate conecta la espresor, la masina de gheata sau in bar. Osmoza inversa comerciala este cea mai buna filtrare pentru cafele si ceaiuri delicioase.
Ecosoft RObust 1000 este un sistem de filtrare profesional ideal pentru cafenele, pub-uri si restaurante. Este compact dar are o capacitate mare de filtrare (60 litri pe ora). Este usor de folosit si se poate conecta in acelasi timp la un bazin de stocare, la un espresor si vei avea apa filtrata si la bateria speciala. Este un sistem de osmoza inversa direct flow care nu necesita un bazin de stocare. Are un debit direct de aprox. 1 litru/minut.
Statie de osmoza inversa profesionala, de mare capacitate, ideala pentru restaurante, pub-uri si cafenele. Se poate conecta la espresor, la masina de gheata sau in bar. Osmoza inversa comerciala este cea mai buna filtrare pentru cafele si ceaiuri delicioase. Are LED-uri colorate care va indica stadiul in care se afla statia.
Statie de osmoza inversa profesionala, de mare capacitate, ideala pentru restaurante, pub-uri si cafenele. Se poate conecta la espresor, la masina de gheata sau in bar. Osmoza inversa comerciala este cea mai buna filtrare pentru cafele si ceaiuri delicioase. Are LED-uri colorate care va indica stadiul in care se afla statia.
Statie de osmoza inversa profesionala, de mare capacitate (~180 litri pe ora) cu 2 membrane de 500 GPD si pompa booster inclusa, ideala pentru restaurante, pub-uri si cafenele. Se poate conecta la espresor, la masina de gheata sau in bar. Osmoza inversa comerciala este cea mai buna filtrare pentru cafele si ceaiuri delicioase.